welcome to twinniscs blog..have a nice day
lady's story: sedihnye keputusan peperiksaan terok !

sedihnye keputusan peperiksaan terok !


heyy korang ! tepat pukol 1:06 tengah hari , hari jumaat, aku coret kan satu lagi entri
huhuhu~.. semue orang pegi sekolah. tapi aku macam kebiasaan lah
baik tidor and stay rumah lagi bagos!
kalau semalam aku tulis entri sal peperiksaan akhir tahun dah abis !
hari nieh aku nak story lax berape markah yang aku dapat
tadi aku tak pergi sekolah~.. sebab kengkawan aku masong-2 tak moa datang sekolah
then, tak tahu pulak, hari nieh cekgu bagi keputusan peperiksaan untok beberape subjek
adush! saket hati aku tengok markah yang aku dapat uh
hums~.. nak menangis pums ade nieh~.. sedih nye.. aku dapat markah terok-2 belake !
additional mathematics and mathematics modern ! masing-2 dapat markah yang hampir serupe ! jus beze nye jarak nye 3 markah jea !
kimia ! aku dapat kertas satu jea~.. uh poms sanad-3 lah terok !!

sejarah fulax !.. boleyh lah tahan, uh pums 50 ke atas !
hums~.. kawan aku pegi pas kertas soalan uh kat nenek aku ! adoooooooooiyai !
nenek aku dah start dah diye punye cerite~..
saket telinge aku .. pedih derr !
minggu depan , dapat result ape pulak lah agak-2 nye !
aku tak nak face dengan markah-2 peperiksaan aku uh !... waaaa~... rase moa bakar jea kertas-2 soalan yang aku dapat tadi..
dari 4 kertas soalan tadi, aku dapat 1 jea yang lulus !
huh !! moa menangis !!
salam ~.. daa~... 



sedih nye aku !! =(

thanks for visit

No comments: