welcome to twinniscs blog..have a nice day
lady's story: hampir seminggu di medan peperiksaan~

hampir seminggu di medan peperiksaan~

assalamualaikum korang~.. korang semue sihat tak..?
hope korang kini berada dalam keadaan yang teramat lah baik yea..
actually hary nieh tak tahu mahu bukak citer pasal ape.. by the way, dah hampir seminggu dah kitew-kitew ( form 4 ) exam an..? an..? an..??
tadi baru jea abis paper mathematics ( P1 ), sejarah ( P1 ), pendidikan agama islam ( P2 ) and pendidikan sivik dan kewarganegaraan.. huh~.. korang tahu tak.. dari fagy aquwh dudox menjawab soalan-soalan perikse uh.. tak ade langsong soalan yang boleyh buat aquwh tersenyum dary paper mathematics sampai lah paper PSK.. huh~.. 
sedeyh and sadis and kecewe and tersentuh melihat soaln-soalan exam uh..
tady time exam paper agame.. aquwh terus bukak kertas soalan walaupums tak ade arahan lagi dary cekgu bertugas.. haha~.. mule-mule excited lah.. bile aquwh terpandang jea satu soalan uh.. mood excited aquwh uh terus hilang di bawa angin lalu.. tahu tak soalan ape..?? soalan TAJWID and CARA BACAAN ! waa~... aquwh tak sentoh langsong bab uh time buat revision.. kalau salah semue uh.. 10 MARKS aquwh hilang.. pergh~.. tak campur lagi, yang salah kat bahagian depan uh,.. tak cukop modal aquwh nux capai target A, A- .... huh~.. 
nieh story sal paper Pendidikan sivik dan kewarganegaraan ( PSK ) pulak..
yela.. bab2 subjek nieh.. aquwh memang amek remeh cikit.. bukak buku langsong ta.. nak exam tadi lah, aquwh dox berkumpul ramai-ramai bace nota-nota yang ade.. sekaly keluar soalan.. diye suruh senarai kan peristiwe dary tahun 1946 hingga lah 1957 gitu.. kalau tahun 1957 uh aquwh tahu lah.. yang atas-atas uh..?? nak jawab ape..?? ape lagy, pandang orang belakang usha jawapan lah.. haha~.. terok seyh.. soo, moral of the story is.. jangan amek remeh terhadap satu subjek uh, walaupums diye bukan lah 10 subjek yang di target, tapy MARKAH ! uh menyumbang kepade kedudukan and peratus dalam results kitew nanti.. soo, jangan lah contohi sikap aquwh uh yea.. ecox paper ENGLISH LANGUAGE ( P1 / P2 ).. soo.. good luck keyh kawan-kawan.. oke lah.. tuh sadje kowt entri aquwh hary nieh.. nanti jumpe tat entri yang baru yea.. daaa~... 

thanks for visit

No comments: